Expositie van 28 april tot en met 26 juni 2016

Vanaf 28 april exposeren Margo Gielkens en Ton van der Linden gedurende een periode van acht weken. Margo Gielkens wil uitdrukking geven aan de bewogenheid van binnenuit in het beeldende, in vorm en kleur, in zachte en harde materialen. De verstilde emotie en de uitbundigheid van de natuur spelen daarbij een grote rol. Haar handen vertellen haar meer dan haar hoofd kan bedenken. Zij houdt van het aardse, de klei. Haar beelden zijn zowel in de kapel als op de begraafplaats te zien.
http://kunst.gielkens.net/

Bij de schilderijen van Ton van der Linden, autodidact, wordt geregeld geglimlacht. Zijn werk is tegelijk humoristisch/absurdistisch en maatschappelijk ge├źngageerd. De economische crisis is in zijn schilderijen van de afgelopen jaren sterk vertegenwoordigd. Bij zijn onderwerpkeuze en benadering speelt een cartoonisten-verleden onmiskenbaar een rol. Daarbij wordt ons soms een (lach)spiegel voorgehouden, dan weer stemt een dubbele bodem tot nadenken. Ton exposeert zijn schilderijen als ook enige keramiek in de kapel.
http://www.tonvanderlinden.exto.nl/

Deze expositie wordt feestelijk geopend door de heer Piet Hein Debets, voorzitter VOWA (Vereniging Ondernemend Waterland) op zondag, 1 mei om 16:00 uur.

Expositie van 28 april tot en met 26 juni 2016