Zaterdag 26 oktober 2019: Allergedachtenisavond

Op het historische en gerestaureerde kerkhof aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend vindt op zaterdagavond 26 oktober a.s. voor de 10e keer de jaarlijks terugkerende Allergedachtenisavond plaats. Een sfeervolle avond voor uw herinneringen. De toegang is vrij en de poort staat open van 19.15 uur tot 21.00 uur. Ditmaal is het thema ‘ omgaan met HEIMWEE…… naar jou. 

Het oude monumentale kerkhof is voor deze gelegenheid weer sfeervol aangekleed met lichtjes, fakkels en vuren. Mijmer in de beslotenheid van het duister over geleefd leven, deel hun namen en foto’s met elkaar. Iedereen kan een foto met naam, geb. en overlijdensdatum  aanleveren die tijdens de Allergedachtenisavond wordt getoond. De foto kunt u digitaal sturen naar info@kerkhofoverweersepolderdijk.nl

U kunt een lichtje aansteken, een boodschap of wensen schrijven, een naam leggen of gewoon genieten van de aankleding. Iedereen is welkom om te gedenken en te herinneren. Voor meer informatie: www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl of bel met 06 – 21 23 35 33.

U kunt een lichtje aansteken, een boodschap of wensen schrijven, een naam leggen of gewoon genieten van de aankleding. Iedereen is welkom om te gedenken en te herinneren. Klik hier voor alle informatie.