Zondag 1 maart 2020: Winterexpositie

Achtste winterexpositie bij Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk

Ruim 20 beeldende kunstenaars exposeren zondag 1 maart zeer divers werk tijdens de 8e winterexpositie bij Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk in Purmerend, ook leuk voor kinderen.

Ruim 20 beeldende kunstenaars uit Purmerend en wijde omgeving exposeren op zondag 1 maart tussen 12:00 en 16:30 uur ieder maximaal 9 werken, die voor een maximum bedrag van € 150,-- te koop zijn. Er zijn verschillende vormen van kunst te zien, zoals beelden, keramiek, schilderijen, textiel, tekeningen en meer. Ook zijn er kunstkaarten te koop. Dit alles wordt in winterse sfeer geëxposeerd en kan onder het genot van een kopje koffie of thee, een glas glühwein of warme chocolademelk bekeken worden. Ook serveren we een heerlijke soep. De kunstenaars zijn zelf aanwezig. De werken worden zowel in de kapel als in twee grote tenten geëxposeerd.

Kom kijken en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze kunstenaars die ook graag over hun werk vertellen. Met een aankoop van een kunstwerk steun je ook de Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk, maar dat doe je ook door het drinken van een kop koffie/thee of een glas glühwein of warme chocolademelk. Vanzelfsprekend is de toegang gratis en zeker ook voor kinderen leuk om naar te kijken.